Hvor er I nu og hvor vil I hen?

Udgangspunktet er Jeres forretning

Lægger I mursten eller bygger i drømmehuse?

I en travl hverdag er der ikke altid tid til at få stillet de rigtige spørgsmål og finde svarene på dem

Måske er tidspunktet inde til at få kigge forretningsplanen igennem – det er ikke altid der er tid til at få givet den en revision – her kan vi også hjælpe. Helt forenklet sagt er det et spørgsmål om at få konkretiseret Hvad I sælger til Hvem og Hvordan. Hvad kan synes indlysende – men der er forskel på om I lægger mursten eller bygger drømmehuse. Hvem – det er essentielt at I ved hvem jeres kunder er og hvor de er. Og så skal processen afdække nye kundegrupper.

Marketingplanen tager sig af Hvordan i får markedsført hvilke produkter overfor hvilke kunder –  eller med andre ord – hvilke værktøjer – on- eller offline – der er de mest effektive i forhold til målsætningen.

Når planen er lavet er næste skridt at sikre at værktøjer og indhold er på plads. Facebook og Linkedin skal måske sættes op, den grafiske linje findpudses, nye billeder af virksomhed og medarbejdere etc. Afhængig af behov sammensætter vi en opstartspakke som grundlag for det videre forløb – og den løbende indsats.

Hvordan kommer vi igang?

Vi mødes over en kop kaffe og I beskriver hvor I er lige nu og hvor I gerne vil hen. Vi laver en indledende beskrivelse af hvad vi kan hjælpe med og hvis det passer med jeres vurdering af situationen – laver vi en beskrivelse af projektet marketingplanen — alle delelementer og budget.

Book allerede nu et møde på 23 80 06 37 – eller her!